DRIFTING

Drifting είναι μια τεχνική οδήγησης, όπου ο οδηγός υπερστρέφει σκόπιμα, απώλεια πρόσφυσης στους πίσω τροχούς ή όλα τα ελαστικά, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο για το σύνολο της μια γωνία. παρασύρεται αυτοκίνητο προκαλείται όταν η πίσω γωνία ολίσθησης είναι μεγαλύτερη από την μπροστινή γωνία ολίσθησης, σε τέτοιο βαθμό που συχνά οι μπροστινοί τροχοί δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση με την σειρά τους (π.χ. αυτοκίνητο στρίβοντας αριστερά, τροχοί τόνισε δεξιά ή αντίστροφα, επίσης γνωστή ως αντίθετη κλειδαριά ή αντι-διεύθυνσης).

Ως πειθαρχία αυτοκίνησης, παρασύρεται διαγωνισμούς για πρώτη φορά διαδόθηκε στη δεκαετία του 1970 στην Ιαπωνία, και σήμερα γίνονται σε όλο τον κόσμο και κρίνονται ανάλογα με την ταχύτητα, τη γωνία, την καλλιτεχνία και την γραμμή που μέσα από μια γωνία ή ένα σύνολο γωνίες.

 

ΑΓΩΝΕΣ DRIFT (drift competition)

ΟΙ αγωνες DRIFT κρίνονται με βάση την γραμμή, γωνία, την ταχύτητα και τον παράγοντα show. Γραμμή περιλαμβάνει τη λήψη τη σωστή γραμμή, το οποίο συνήθως δηλώνεται εκ των προτέρων από τους δικαστές. Ο συντελεστής παράσταση βασίζεται σε πολλαπλά πράγματα, όπως η ποσότητα του καπνού, πόσο κοντά είναι το αυτοκίνητο είναι στον τοίχο ή το καθορισμένο σημείο αποκοπής, και την αντίδραση του πλήθους. [4] Γωνία είναι η γωνία του αυτοκινήτου και το πιο σημαντικό οι γύρισε τροχούς σε μια μετατόπιση, η ταχύτητα είναι η ταχύτητα εισέρχεται σε μια στροφή, την ταχύτητα μέσα από μια στροφή, και την ταχύτητα έξοδο από τη στροφή ταχύτερα είναι καλύτερη.
Η ομάδα Drift Ανταγωνισμού στη Μελβούρνη.

Η κριτική επιτροπή λαμβάνει χώρα σε μόνο ένα μικρό μέρος του κυκλώματος, λίγες γωνίες σύνδεσης που παρέχουν καλή προβολή και ευκαιρίες για παρασύρεται. Το υπόλοιπο του κυκλώματος είναι άνευ σημασίας, εκτός όπως αυτή σχετίζεται με τον έλεγχο της θερμοκρασίας των ελαστικών και θέτοντας το αυτοκίνητο για πρώτη κριθεί γωνία. Στο παράλληλα περνάει, ο επικεφαλής του οδηγού συχνά feints εισόδου του ή της στην πρώτη στροφή για να αναστατώσει τον οδηγό κυνηγητό, ωστόσο σε ορισμένες ευρωπαϊκές σειρά, αυτή η πρακτική είναι παρακινδυνευμένο από τους δικαστές και θεωρείται φάουλ παιχνίδι, με αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DRIFT

Αν και η προέλευση των παρασύρεται δεν είναι γνωστή, η Ιαπωνία ήταν μία από τις πρώτες κοιτίδες της παρασύρεται ως άθλημα. Ήταν πιο δημοφιλής στο All Japan Touring αγώνες Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων. Μοτοσικλέτας θρύλος γύρισε οδηγού, Kunimitsu Takahashi, ήταν η κύρια δημιουργός παρασύρεται τεχνικές στη δεκαετία του 1970. Αυτό τον κέρδισε πολλά πρωταθλήματα και μια λεγεώνα των οπαδών που απολαμβάνουν το θέαμα των ελαστικών του καπνίσματος. Οι ίδιοι οι προκατάληψη ply ελαστικά αγώνων της δεκαετίας του 1960, του 1980 δάνεισε στην οδήγηση στυλ με υψηλή γωνία ολίσθησης. Ως επαγγελματίες δρομείς στην Ιαπωνία οδήγησε αυτόν τον τρόπο, το ίδιο έκανε τους δρομείς του δρόμου.

Keiichi Tsuchiya, γνωστός ως “Drift King” (ド リ キ ン Dorikin;), έγινε ενδιαφέρεται ιδιαίτερα με τεχνικές drift Takahashi του. Tsuchiya άρχισε εξάσκηση των δεξιοτήτων παρασύρεται του σχετικά με τις ορεινούς δρόμους της Ιαπωνίας, και γρήγορα απέκτησε φήμη ανάμεσα στο πλήθος αγώνων. Το 1987, πολλά δημοφιλή περιοδικά αυτοκινήτου και γκαράζ ρύθμιση συμφώνησαν για την παραγωγή ενός βίντεο των δεξιοτήτων παρασύρεται Tsuchiya του. Το βίντεο, που είναι γνωστή ως Pluspy,  έγινε ένα χτύπημα και ενέπνευσε πολλούς από τους επαγγελματίες οδηγούς παρασύρεται στα κυκλώματα σήμερα. Το 1988, μαζί με τον ιδρυτή του περιοδικού Επιλογή και αρχισυντάκτης Daijiro Inada, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις ειδικά για παρασυρόμενα ονομάζεται D1 Grand Prix. Ο ίδιος παρασύρει επίσης κάθε στροφή στην Tsukuba Circuit στην Ιαπωνία.

ΠΗΓΗ: wikipedia